عسل
زنجبیل و دارچین
سیر و پیاز
دم نوش گل پونه ، گل مریمی ، آویشن ، مرزنجوش ، برگ های خلیج
سوپ مرغ و
نوشیدن مایعات فراوان ازجمله آب میوه ها و
ویتامین ث ها : لیمو شیرین ، پرتقال ، نارنگی
خوردن یک کاسه کوچک ماست بعد از غذا ، البته مراقب سازگاری اش باغذا باشید
غذاهای ادویه دار و کمی تند
نوشیدن چای و چای سبز
سرخ کردنی کلا ممنوع
محیط گرم
انواع سبزیجات
بیرون نرفتن و استراحت مطلق
اسپند دود کردن در منزل آلوده به آنفولانزا ، تهویه سازی ، تمیز کردن مکان آنفولانزا شده هر روز حمام کردن و لباس عوض کردن
رفتن پیش دکتر متخصص باتجربه ، بیمارستان همه دانشجو وسطح علمی اندک دارن
منظم خوردن قرص و شربت
معجون درست کنید ، معجون گرم و تقویت کننده مثلا با آجیل و عسل
آنفولانزا دیر خوب میشه ، با مشاهده کوچکترین علامت حتما نزد پزشک متخصص برید که عود نکنه .
که خودم مبتلا شدم بدجور
درباره این سایت