محل تبلیغات شما

فروردین و اردیبهشت : میوه و سبزیجات موجود بنفش رنگ
میوه ها و سبزیجات بنفش منبع عالی از آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان های موجود در این مواد غذایی به خنثی سازی رادیکال های آزاد کمک کرده و سلامت بدن شما را افزایش می دهند. از اصلی ترین آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات بنفش می توان به پلی فنول ها، فلاونوئیدها و آنتوسیانین اشاره کرد که باعث کمک به کنترل دیابت، کاهش سطح کلوسترول، کاهش التهاب و کمک به حفظ عملکرد مغز می شوند.




خرداد و تیر : میوه و سبزیجات آبی رنگ
میوه ها و سبزیجات آبی، رنگ خود را از ترکیبات گیاهی مفیدی به نام پلی فنول می گیرند. میوه های آبی رنگ سرشار از آنتوسیانین هستند که یک گروه مهم از پلی فنول ها می باشند. البته آنتوسیانین ها تنها خاصیت رنگ دهی ندارند بلکه مطالعات نشان می دهد که آنتوسیانین ها سلامت قلب را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، چاقی و برخی سرطان ها را کاهش می دهند.
از میوه های آبی رنگ می توان به بلوبری اشاره کرد که حاوی کالری کم و فیبر زیادی است و مقدار زیادی ویتامین K، منگنز و ویتامین C دارد.




مرداد و شهریور : میوه و سبزیجات موجود سبز رنگ 

رنگی‌ است آرامش بخش و با دیدن این رنگ شما احساس آرامش می‌كنید و از وجودش لذت می‌برید و جالب اینجاست كه همین رنگ زیبا و آرامش بخش علاوه بر این كه شما را در ظاهر جذب می‌كند و شما از آن لذت می‌برید خواص درمانی بسیاری نیز دارد و برای جسمتان مفید است.در واقع هر چیز سبزی كه شما می‌بینید این خاصیت را داراست و این در مورد میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ نیز صادق است.این رنگ برای افراد عصبی و نا ‌آرام بسیار مفید است.رنگ سبز خاصیت ضد عفونی‌كننده‌ دارد و مناسب برای بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های روده‌‌ای (یبوست)‌،معده (سوء‌هاضمه،زخم معده و.)،كلیه (سنگ كلیه و ناراحتی‌های مجاری ادراری)‌، ریه (مشكلات تنفسی،آسم و .) و رحم می‌باشد.


این رنگ برای درمان زخم‌های عمیق سوختگی‌های شدید نیز موثر است.این خواص در میوه‌ها و سبزیجاتی كه سبز رنگ هستند به وفور یافت می‌شود.تحقیقات نشان داده میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ خاصیت ضدعفونی‌كنندگی دارند و در هضم غذا و جذب آن موثرند.

 

میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ برای افرادی كه از بیماری‌های عصبی رنج می‌برند توصیه شده است. سبزیجات سبز رنگ همچنین در درمان زخم‌های عمیق و سوختگی ‌ها و بیماری‌ های ریوی و كلیوی بسیار موثر است و در بهبود بیماری‌های قلبی مصرف فراوان دارد.مثلا جعفری دارای خواص ضد عفونی‌كننده خون و دستگاه گوارش می‌باشد.جعفری موجب تحریك عضلات روده و رحم می‌شود و مناسب برای معده و هضم غذاست.برگ این گیاه مناسب برای زخم‌های عمیق است و جوشانده آن مناسب برای بیماری‌های كلیوی و مجاری ادرار است.






مهر و آبان : میوه و سبزیجات موجود زرد رنگ

رنگی شادی‌آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه‌های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می‌باشند.میوه‌جات و سبزی‌های زرد‌رنگ تصفیه‌كننده كبد و روده‌ها و كلیه‌هاست.این مواد غذایی در درمان بیماری‌های معده (ورم معده)‌ كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژی‌زا می‌باشند و محرك اعصاب.

 





آذر و دی : میوه و سبزیجات نارنجی موجود رنگ

رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس ‌زدگی ایجاد نمی‌كند. سبزیجات و میوه‌های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی‌ زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری‌های معده و روده موثر هستند.




 

بهمن و اسفند : میوه و سبزیجات موجود قرمز رنگ

رنگی‌است محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می‌شود.معمولا ما برای خوردن خوراكی‌هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.

این رنگ و در واقع میوه‌ها و سبزیجات‌ قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش‌ دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونت‌‌ها و سوختگی‌های شدید بسیار موثر است و معمولا این ‌گونه میوه‌ها و سبزیجات در درمان بیماری‌‌های ریوی،مشكلات روده (یبوست)‌ و رحم به كار برده می‌شود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت‌كننده روده و كبد است.



تمام فصل ها : میوه و سبزیجات موجود سفید و سیاه رنگ

سفید:  با ترکیبات پلی فنلی با خواص آنتی اکسیدانی دارند که ممکن است منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان شوند. برخی از مواد غذایی سفید رنگ مانند سیر، حاوی آلیسین هستند که منجر به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، کلسترول بالا، سرطان و بیماری های قلبی می شوند. 


این غذاها منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین ث، فولات، نیاسین و ریبوفلاوین هستند. مطالعه ای که در نوامبر سال 2011 میلادی در مجله آمریکایی سکته مغزی به چاپ رسید، نشان داد مصرف میوه ها و سبزیجات سفید رنگ خطر ابتلا به سکته مغزی را نیز کاهش می دهد. 



وسیاه : چیزی که باعث رنگ سیاه غذا می‌شود، آنتوسیانین است. آنتوسیانین، یک رنگدانه فلاونوئید آنتی اکسیدانی است.

این ماده با کاهش تکثیر سلول سرطانی و افزایش قدرت بینایی ارتباط دارد.


 

ارتباطات میان فردی

تفاوت طلای زرد و سفید

دوران و رده های سنی

رنگ ,سبزیجات ,میوه ,ها ,های ,كه ,و سبزیجات ,میوه و ,و در ,مواد غذایی ,سبز رنگ

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

mortcarsuide بهار در سرزمین عجایب!:) نـــــــــــــــیکه تجارت الکترونیک و عصر دیجیتال | H اشعار ،روضه ، نوحه ،مرثیه و رباعی ،دو بیتی ،زمزمه مجالس ختم و ترحیم ،خاکسپاری ،هفتم ،چهلم ،سر خاک جهت ذاکرین و مداحان اهل بیت توسط شاعر و مدا Kevin's game غزل عاشقانه2 Judith's memory kbs3drama viocuwames